תפריט קצבייה

המחירים לפי 100 גרם

קבבוני טלה (70 גרם) // 16 

ירכי פרגית טרי // 24 

אנטריקוט יבוא מיושן (חתוך דק) // 39 

אנטריקוט מקומי טרי מיושן (חתוך דק) // 45 

אנטריקוט אנגוס (350 גרם) // 150 

סינטה מקומי טרי מיושן (חתוך דק) MR בלבד // 39 

מח עצם (יחידה) // 25 

פילה בקר מקומי טרי // 55 

פילה בקר יבוא (סטייק זנב) MR בלבד // 39 

צלעות טלה צעיר טרי // 55 

 שקדי עגל פרימיום // 60 

 כבד אווז // 80 

 צ'יפס / תפוח אדמה מדורה / פירה // 15 

שיפוד ירקות / סלט עלים // 15 

 פוקצ'ה וסט 4 סלטים (משתנה כל יום) // 25