דף הביתאודותתפריטגלריית תמונותמנות מומלצותהמלצותצור קשרEnglishPусскийFrench
פסטה    
     

ספגטי אלאוליו (איטליה)-

ספגטי מוקפץ בשמן זית טהור, שום, עגבניות שמש, יין לבן, זיתי קלמטה, בזיל, עשבי תיבול. 

 

54

ספגטי ארבייאטה (איטליה)-

 ספגטי מוקפץ עם עגבניות טריות, שום,  שמן זית,  רוטב עגבניות, עשבי תיבול, זיתי קלמטה, בזיליקום .

  58

לינגוויני בהרטי (הודו)-

פסטה לינגוויני, סלמון טרי, עגבניות קרועות, שמן זית,יין לבן, קרם חלב קוקוס, שום, צ'ילי טרי,קארי,ציר דגים.    

  76

לינגוויני טיקה מסאלה (הודו)-

פסטה לינגוויני, נתחוני חזה עוף עסיסיים, ציר בקר, צ'ילי טרי, קארי, פטריות, שום, עגבניות מיובשות (פיקנטי).

  74

פנה פילטו די מנזו (ספרד)-

פסטה פנה, נתחוני פילה בקר טרי , ציר עגל, קונפי שאלוט, עגבניות שמש, לקט פטריות טריות, קארי.  

  78

 

   

דגים טריים

   

פילה סלמון דה פיסק  (צרפת)-

סלמון טרי אפוי בתנור אבן, באיולי עגבניות צלויות, פפריקה ספרדית, בליווי פירה תפו"א ובצל מקורמל. 

  88

דניס שלם בתנור אבן (ישראל)– 

דג דניס טרי, פלחי לימון טרי, שמן זית רוזמרין, קונפי שום, מלח אטלנטי בליווי ירקות גריל.   

  98

לברק שלם בתנור אבן (ישראל) – 

דג לברק טרי, לימון טרי, שמן זית, קונפי שום, עשבי תיבול, מלח אטלנטי, בליווי ירקות גריל.

  108

 

   

בשר - בקר - טלה

   

ירכי פרגית, דאג'אג'ה (לבנון)– 

נתחי פרגית טריה, טחינה, חציל קלוי, בצל סגול וטבעות פלפל חריף, בליווי פירה תפו"א ובצל.

  78

המבורגר אנטריקוט (ניו יורק)-

 250גרם בשר אנטריקוט טרי משובח, על לחמניית בריוש, עגבנייה, חסה, בצל, רטבי הבית וצ'יפס. 

תוספות להמבורגר- בצל מטוגן, פורטובלו, ביצה עיין -  5 ש״ח

  78

קציצות טלה וחציל בטחינה(ישראל)-

בשר טלה קצוץ דק עם שומן כבש, על מצע של חציל, טחינה, בצל סגול, וסלסה עגבניות, שום ופלפל חריף.

  78

אנטריקוט קצבים (ישראל, רמת הגולן) -

כ- 240 ג' מניפת אנטריקוט טרי מובחר על הגריל, רוטב יין אדום וציר עגל לצד תפו"א מדורה שבור.

  98

אנטריקוט קצבים (ישראל, רמת הגולן) -

כ- 320 ג' נתח אנטריקוט מובחר על הגריל, רוטב יין אדום וציר עגל לצד תפו"א מדורה שבור.  

  128

סינטה של עגלה (ישראל, רמת הגולן) -

 300 ג' סינטה טריה מיושנת על הגריל, רוטב יין אדום וציר עגל, בליווי תפו"א מדורה שבור.

  128

מדליוני פילה בקר (ישראל, רמת הגולן) –

 250 גרם פילה בקר על הגריל על מצע פירה תפו"א ובצל בליווי רוטב יין אדום וציר עגל.

  138
     
המיוחדים מהגריל!    

מניפת סינטה טריה מזן אנגוס (דרום אמריקה)-

 350 גרם סינטה מזן אנגוס על הגריל, מוגש על מחבת לוהטת בליווי מח עצם ירקות גריל ורוטב צ'ימיצ'ורי. 

  168

אנטריקוס טרי מזן אנגוס (דרום אמריקה) -

 350 גרם אנטריקוט מזן אנגוס על הגריל, מוגש על מחבת לוהטת בליווי מח עצם, ירקות גריל ורוטב צ'ימיצ'ורי.

  168

סטייק פילה בקר טרי מזן אנגוס (דרום אמריקה) -

270 גרם פילה בקר על הגריל, מוגש על מחבת לוהטת בליווי פירה תפו"א ובצל בליווי מח עצם ורוטב ציר בקר.

  174
טורנדו רוסיני (צרפת)  - 

200 גרם פילה בקר בתוספת מדליון כבד אווז בליווי פירה וקונפיטורת תפוחים וזעפרן
  198

צלעות טלה צעיר טרי ( ישראל, רמת הגולן)-

 על הגריל בליווי קונפיטורה שרי וצ'ילי בליווי פירה תפו"א ובצל מקורמל (המחיר ל100 גרם)

  55

אנטריקוט פריים ריב פרימיום טרי(אוסטרליה)-

נתח אנטריקוט מזן מובחר טרי על העצם, מוגש על מחבת לוהטת בליווי ירקות גריל ומח עצם (המחיר ל100 גרם) 

  45

אנטריקוט פריים ריב עגל חלב טרי פרימיום (אוסטרליה)-

אנטריקוט עגל חלב מובחר על העצם, מוגש על מחבת לוהטת בליווי ירקות גריל ומח עצם (המחיר ל100 גרם) 

  45
     

עיצוב: שגיא ולדמן | צילום: שיר גולני